DET NYE KULTURHUSET

Jeg har vært stor tilhenger av Kulturhuset på Youngstorget i Oslo. Med herlig stemning, godt utvalg av det som var av beverage, shuffleboard og det som er har det alltid vært hyggelig å ta turen hit. Nå Kulturhuset flyttet rundt hjørnet, fortsatt på Youngstorget og endelig fikk jeg tatt turen hit. Altså, hvis jeg likte det gamle Kulturhuset, da elsker jeg det nye! Treetasjes utested du ikke kan unngå å kose deg på. Det var som på det gamle Kulturhuset en fantastisk stemning, og atmosfæren var helt herlig. Utvalget i baren bestod av alt du kan tenke deg av alt av forskjellig, deilig øl. Vinglasset ble fylt med Meinklang. Og cocktails på tapp! Ja, enten så får du servert cocktail på tapp. Eller så får du servert cocktail på tapp. Ikke sant, det kan føles litt vel spennende å bestille ferdigblandet drink rett fra kran til glass, men her snakket vi god drink – på tapp! Henda i været for det.

Sammenlignet med det gamle lokalet har det nye blitt større med flere rom, en nydelig bakgård og et kjøkken der alle gjester skal kunne finne noe godt på tallerkenen. Her kan man møtes både på dagtid og kveldstid, alt fra konferanser, foredrag og utstillinger til konserter, vinsmaking, spill, minglig og det som er. Kulturhuset står for kulturelle gledelser – for å bringe mennesker sammen! Og dette, dette vil de så absolutt kunne lykkes med i det nye lokalet. Det nye kulturhuset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s