TRØFFEL, REINSDYR OG GRANATEPLE

Lofthus Samvirkelags´pizza med trøffelsalami – favoritten av alle favoritter! Altså, hvem liker ikke pizza? Hvem liker ikke god pizza enda bedre? Endelig gikk turen til Lofthus Samvirkelag på Alexander Kiellands plass. Før har jeg kun vært på Lofthus på Holtet, der jeg helt ærlig fikk den beste pizzaen jeg noen gang har smakt. Forventningene var mildt sagt høye når vi satte oss ned ute for å nyte siste rest av kveldssol og fikk overlevert menyen. Valget for min del var enkelt, og min bedre halvdel ble nysgjerrig på hvordan reinsdyr på pizza ville fungere.

Og det skal sies; Lofthus leverte igjen! Den hvite pizzaen med trøffelsalami og sopp var like smakfull som den jeg har fått servert tidligere. Deilig, enkelt og greit. Reinsdyrspizzaen var en fulltreffer, og vi ble begge like overrasket over hvor kult reinsdyr og granateple fungerte sammen.

Med god service og nydelig pizza er Lofthus Samvirkelag et sted jeg virkelig med hånden på hjertet anbefale. Smak, og nyt!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s